Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az Adatkezelési tájékoztatóban.

Szállítási információk

GLS Házhozszállítás

- Rugalmas házhozszállítás

- Általában feladástól számított következő munkanap már Nálad lehet a megrendelésed

- Utánvétes fizetési lehetőség (kezelési költség: 390 Ft)

- E-mail és SMS értesítő a kézbesítés várható időpontjáról

A kiszállítás minden esetben a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével történik, munkanapokon és munkaidőben.   

A rendelés leadását követően akár regisztrációval, akár regisztráció nélkül vásárol, e-mail értesítést kap, amely tartalmazza a megrendelt termékek összesítőjét. 

A csomag raktárunkból történő elindulásáról e-mail értesítést küldünk "elküldve" státusszal. Amennyiben ezt az e-mail értesítést nem kapja meg, vagy a csomag nem érkezik meg a rendelést követő 3 munkanapon belül, vegye fel velünk a kapcsolatot.    

Szállítási díjak

GLS Házhozszállítás

20.000,- Ft alatti rendelés

1890 Ft

20.000,- Ft feletti rendelés

ingyenes

 Csomagját a GLS futárszolgálat viszi házhoz, erről a GLS futárszolgálat e-mail értesítőt küld, amely tartalmazza a kiszállítás várható időpontját 3 órás időintervallumban meghatározva, illetve a futár telefonszámát is esetleges egyeztetésre. Ha meghatározott időszakban szeretné átvenni a csomagot, írja azt a megjegyzésbe és a futárszolgálat figyelembe veszi azt. A GLS e-mail értesítése tartalmazza a csomag azonosító számát, amellyel a csomag jelenlegi helyzete bármikor lekérdezhető és nyomon követhető az interneten vagy a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán.  https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

GLS ügyfélszolgálati telefonszám: 

Vevőszolgálat: +36/29/88 66 70

Csomagszám alapján információ: +36/1/802-02-65

A szállítási idő 1-2 munkanap, de törekszünk az 1 munkanapos kiszállításra, amely előre utalás esetén a vételár beérkezésétől számítandó, amennyiben az az adott nap 13 óráig jóváíródik bankszámlánkon, illetve utánvétel esetében a 13 óráig leadott rendeléseket tudjuk elküldeni a másnapi kiszállítással. (kivéve hétvége és ünnepnap). Az utánvételes és bankkártyás fizetéssel teljesített megrendeléseket a megrendelés napján elküldjük, amelynek érkezése másnapra várható. Akkor garantáljuk a másnapi szállítást, ha megrendelése 12 óráig megérkezik. A banki átutalás fizetési mód esetén vegye figyelembe, hogy az átutalás átfutási ideje miatt hosszabb a szállítási idő, ezért javasoljuk a bankkártyás fizetési mód vagy utánvétes fizetési mód választását.

 

Amennyiben a GLS futárnál szeretnél fizetni, rendelj utánvéttel és fizess később a csomag átvételekor, készpénzben. A bankkártyás fizetés nem lehetséges a futárnál.

MPL házhozszállítás

Szállítási díj: 2690 Ft

KÜLFÖLDI szállítási cím esetében a szállítási díjról egyeztessen kollegáinkkal. info@top-model.hu

Szomszédos országokba kedvező díjtételekkel tudjuk a csomagot küldelni.

Átutaláshoz szükséges adatok:

Bankszámlaszám:

Gift Lines Kft

HUF: 10300002-13043552-00014907

MKB Bank

EUR: 10300002-13043552-00014880

IBAN HU70 1030 0002 1304 3552 0001 4880

SWIFT (BIC): MKKBHUHB

A megjegyzésben a rendelés azonosító számát tüntesse fel.

 

 

Az oldal tetejére