Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az Adatkezelési tájékoztatóban.
11.990 Ft

TOPModel Számkódos Titkos Ékszerdoboz BALETT

Az élénkrózsaszín TOPModel ékszerdoboz egy igazi balettálom: gyönyörű balerinamodellek, kecses hattyúk, kis szívek és kis táncosok vannak a dobozon. A doboz csak a helyes, személyre szabható kód megadása után nyílik ki. Ugyanakkor a Symphonie legnépszerűbb slágere körülbelül 20 másodpercig szól. Belül a csuklós fedélben tükör van és 3 rekeszes kivehető betét található. Két kis fiók még több helyet biztosít.
Cikkszám: 12140
Szerezhető hűségpont: 0
(1)
11.990 Ft
Kívánságlistára teszem
Kimagasló vásárlói elégedettség
Top-Model pontgyűtjő program
Rendelésed 1-2 napon belül nálad lehet
20.000 Ft felett ingyen szállítunk

Leírás

Titkos ékszerdoboz magyar nyelvű leírása

1.     Az ékszerdobozt  a „0000” egymás utáni megnyomásával lehet bekapcsolni, miközben egy zene hallható.

2.     Nyomja meg és tartsa lenyomva a „*” gombot és 3 másodperc  után a zár nyitva van.

3.     Ez után van 10 másodperce, hogy beüsse az új négyjegyű jelszót (számot). Ha ez megtörtént nyomja meg a „#” jelet, hogy erősítse meg az új jelszót, és mentse el.

4.     Abban az esetben, ha elfelejtette a jelszavát, nyomja meg egyszerre az „1”-es, „3”-as, és „0”-ás gombokat, és ezután ismételje meg 2-es és 3-as pontban leírtakat!!!!

5.     Ha az elemek lemerültek, akkor így cserélje ki őket: az ékszerdoboz alján lévő műanyag fedél csavarját csavarozza ki az óramutató járásával ellentétes irányba, és nyissa ki a fedelet. Helyezze be az elemeket: AG13 / LR44  a helyes polaritással, majd rakja rá a műanyag fedelet, és húzza meg a csavarokat.

6.     Elemcsere után üsse be a régi jelszavát, nem kell új jelszót változtatni, mert az ékszerdoboz eltárolta az elemcsere előtti jelszót!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2023. 12. 28. -
Igazolt vásárlás
A bolttal kimonodttan nagyon jók a tapasztalataink (nekem és családom többi tagjának). Maga a játék nagy örömöt okzott a megajándékozott gyereknek (a felnőtteknek kevésbé, mert zenél.... de ez a mi bajunk, és előre tudtuk :-)).
Mivel két - csak színében eltérő - ajándékot vettünk két kislánynak, ugyanezt a véleményt írom a másikhoz is.
Az oldal tetejére